درمان صرع با سوناتای موتزارت

درمان صرع با سوناتای موتزارت

عرفان موزیکفا
دوشنبه 1400/03/31


موسیقی فارس- دانشمندان کشف کردند که گوش دادن به یک قطعه موسیقی موتزارت به درمان صرع کمک می کند.

اخیرا دانشمندان در پژوهشی متوجه شدند گوش دادن قطعه‌ The Sonata for Two Pianos in D major, K. 448 از نابغه موسیقی دنیا باعث می شود که احتمال صرع مغز ۳۴ درصد کاهش پیدا کند.

این قطعه ۲۴۰ سال پیش نواخته شده و از معدود قطعه‌هایی است که برای دو پیانو نوشته شده است.

ولفگانگ آمادئوس موتسارت، آهنگساز اتریشی، موسیقی دان کلاسیک بود. موتسارت در زندگی کوتاه خود بیش از ۶۰۰ قطعه موسیقی شامل موسیقی برای اپرا و همچنین شامل سمفونی، کنسرتو، موسیقی مجلسی، سونات، سرناد، و موسیقی برای گروه کُر ساخت. موتسارت در پنجمین سال از زندگی‌اش آغاز به آهنگسازی کرد و در تمام اروپا شهرت بسیاری یافت. در هفت‌سالگی اولین سمفونی، و در دوازده‌سالگی اولین اپرای کامل خود را نوشت. او در تمام ژانرهای مرسوم در دوران زندگی‌اش موسیقی تصنیف کرد و آثار درخشانی پدید آورد، همچنین او بهترین در دوره خود بود.

تاریخچه استفاده از موسیقی به عنوان روشی برای درمان به زمان ارسطو و افلاطون باز می‌گردد. از آن زمان به بعد رگه‌هایی از استفاده از اصوات و آهنگ‌ها برای درمان بیماری‌های مختلف بکار رفته‌اس اما در قرن بیستم فکر رسمی استفاده از موسیقی برای درمان مصدومین جنگ جهانی اول آغاز شد و هر چند استفاده از این روش درمانی با مشکلاتی همراه بود که با قدمهایی که برداشته شد، به‌تدریج این شاخه درمانی تکامل یافت و انجمنهای متعددی تشکیل گردید. به‌طوری‌که در سال ۱۹۴۴ اولین برنامه آموزش موسیقی درمانی در جهان در دانشگاه میشیگان آغاز شد.

در سال ۱۹۵۰ انجمن موسیقی درمانی آغاز به کار کرد. در سال ۱۹۷۱ انجمن موسیقی درمانی آمریکا یا AAMT آغاز به کار کرد. در سال ۱۹۸۵ فدراسیون جهانی موسیقی درمانی در سطح بین‌المللی به ثبت رسید. انجمن موسیقی درمانی ایرانی با اهداف بالا بردن سطح آگاهی افراد از فرایند موسیقی درمانی و فواید آن و بالا بردن امکانات تخصصی برای استفاده از این شیوه درمانی فعالیت خود را آغاز کرده‌است.







دیدگاه خود را ثبت کنید.
دیدگا‌ه‌ها

برای دسترسی به تمام امکانات موزیک‌فا لـطفا وارد شـویـد و یا ثـبت‌نام کنید.

ورود به حساب کاربری ثبت‌نام